Välkommen (Första inlägget)

18 år och Marcus Rashford gör sin debut inom proffsfotbollen, Phil Foden gör det vid 17 och även jag gör debut som 18-åring. Min debut är dock inte lika storslagen som alla talanger i fotbollsvärlden, men debut som debut. Det här är mitt första inlägg på min egna blogg, första av många! Jag är otroligt glad att du som läser det här har hittat hit och jag hoppas att du fortsätter läsa dem kommande inläggen om vad som händer i fotbollsvärlden. Jag kommer skriva inlägg inför stora matcher, ge analyser efter matcher och även skriva om rykten och dela med mig av mina egna åsikter kring fotbollen. Tycker du det låter intressant får du väldigt gärna se till att hålla dig uppdaterad, vilket du kan göra genom att prenumerera på den här sidan och följa bloggen på Instagram! (https://www.instagram.com/bollinnehav74/)

Är dessutom helt öppen för att diskutera inlägg eller andra sporthändelser som jag inte har skrivit något om. Bara att kontakta mig och så svarar jag så fort som möjligt. Dela gärna med dina kompisar så att bloggen kan växa och därmed också utvecklas! Detta är början på en förhoppningsvis lång karriär med en massa intressanta inlägg. Ha det så bra och håll dig uppdaterad för nästa inlägg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s